SZEF KUCHNI POLECA!
ZUPY
Krem z dyni z nutą pomarańczy i kokosa / imbir / groszek ptysiowy / pestki dyni / chilli / grillowany ser halloumi - 21 zł
Zalewajka / kurki/ podgrzybek / tłuczone ziemniaki z wędzonym boczkiem / kwaśna śmietana / pietruszka - 21 zł
DANIA GŁÓWNE
Sznycel cielęcy / jajko sadzone / cytryna / pieczone ziemniaki z pietruszką / sałata rzymska / śmietana z koperkiem - 78 zł
Okoń morski zapiekany z kurkami, mozzarellą i pomidorkami / gnocchi ze szpinakiem / mini marchewki z palonym masłem i pistacjami - 56 zł
Zapiekany makaron Rigatoni z kurczakiem, brokułami i chorizo / sos śmietanowy / parmezan / mozzarella / pieczone pomidorki / bazylia - 43 zł
Makaron Pappardelle z kremowym sosem z leśnych grzybów, parmezanem, pietruszką i bazylią - 38 zł
DESERY
Smażone lody waniliowe / mus chałwowy / czekolada / sos z papai / truskawki / melon cantaloupe - 22 zł
Fondant czekoladowy / owoce sezonowe / lody malinowe / gorący sos z owoców leśnych - 24 zł
