SZEF KUCHNI POLECA!


PRZEKĄSKI

Ser burrata / mix pomidorów / rucolla / truskawki / bazylia / grissini / krem balsamiczny malinowy / prażone migdały / oliwa z oliwek / pieprz młotkowany - 32 zł


ZUPY

Chłodnik z ogórkiem świeżym i rzodkiewką / koper / pstrąg łososiowy wędzony / pieczony ziemniak w mundurku / oliwa miętowa - 21 zł


DANIA GŁÓWNE

Grillowana jagnięcina nowozelandzka / pieczona cukinia, bakłażan i papryka marynowane w ziołach / ziemniaki w tymianku / pieczony czosnek / sos musztardowy Dijon - 119 zł


Dorada pieczona / sos tatarski / świeży szpinak z pomidorami, ogórkiem, cebulą czerwoną i sosem vinegrette / pomarańcze / orzechy pekan - 49 zł


Burger wołowy lub burger vege / pomidor zapiekany z serem cheddar / ogórek konserwowy / cebula czerwona / frytki z batatów / surówka coleslaw - 55 zł


DESERY

Kluski na parze z sosem truskawkowym / świeże owoce / kawior jagodowy - 18 zł


Beza / mus pistacjowy / konfitura z wiśni / maliny / borówka / physalis - 25 zł


Smażone lody waniliowe / mus chałwowy / czekolada / sos z papai / truskawki / melon cantaloupe - 22 zł


Złoty Widelec jest nasz!

Skosztuj zwycięskich  dań przygotowanych przez Naszego Szefa Kuchni!