SZEF KUCHNI POLECA!
PRZEKĄSKI
Ser burrata / mix pomidorów / rucolla / truskawki / bazylia / grissini / krem balsamiczny malinowy / prażone migdały / oliwa z oliwek / pieprz młotkowany - 32 zł
ZUPY
Chłodnik z ogórkiem świeżym i rzodkiewką / koper / pstrąg łososiowy wędzony / pieczony ziemniak w mundurku / oliwa miętowa - 21 zł
DANIA GŁÓWNE
Grillowana jagnięcina nowozelandzka / pieczona cukinia, bakłażan i papryka marynowane w ziołach / ziemniaki w tymianku / pieczony czosnek / sos musztardowy Dijon - 119 zł
Dorada pieczona / sos tatarski / świeży szpinak z pomidorami, ogórkiem, cebulą czerwoną i sosem vinegrette / pomarańcze / orzechy pekan - 49 zł
Burger wołowy lub burger vege / pomidor zapiekany z serem cheddar / ogórek konserwowy / cebula czerwona / frytki z batatów / surówka coleslaw - 55 zł
DESERY
Kluski na parze z sosem truskawkowym / świeże owoce / kawior jagodowy - 18 zł
Beza / mus pistacjowy / konfitura z wiśni / maliny / borówka / physalis - 25 zł
Smażone lody waniliowe / mus chałwowy / czekolada / sos z papai / truskawki / melon cantaloupe - 22 zł