SZEF KUCHNI POLECA!


ZUPY

Krem z dyni z nutą pomarańczy i kokosa / imbir / groszek ptysiowy / pestki dyni / chilli / grillowany ser halloumi - 21 zł


Zalewajka / kurki/ podgrzybek / tłuczone ziemniaki z wędzonym boczkiem / kwaśna śmietana / pietruszka - 21 zł


DANIA GŁÓWNE

Sznycel cielęcy / jajko sadzone / cytryna / pieczone ziemniaki z pietruszką / sałata rzymska / śmietana z koperkiem - 78 zł


Okoń morski zapiekany z kurkami, mozzarellą i pomidorkami / gnocchi ze szpinakiem / mini marchewki z palonym masłem i pistacjami - 56 zł


Zapiekany makaron Rigatoni z kurczakiem, brokułami i chorizo / sos śmietanowy / parmezan / mozzarella / pieczone pomidorki / bazylia - 43 zł


Makaron Pappardelle z kremowym sosem z leśnych grzybów, parmezanem, pietruszką i bazylią - 38 zł


DESERY

Smażone lody waniliowe / mus chałwowy / czekolada / sos z papai / truskawki / melon cantaloupe - 22 zł


Fondant czekoladowy / owoce sezonowe / lody malinowe / gorący sos z owoców leśnych - 24 zł


NASZE NOWE MENU


Złoty Widelec jest nasz!

Skosztuj zwycięskich dań przygotowanych przez Naszego Szefa Kuchni!