DANIA GŁÓWNE
Pieczona pierś z kaczki 62 zł
podana z purre ziemniaczanym, karmelizowanymi buraczkami, pieczonym jabłkiem z żurawiną i sosem pomarańczowym
Kotlet schabowy 42 zł
z gotowanymi ziemniakami i bukietem surówek
De volaille 44 zł
z frytkami i zestawem surówek
Wątróbka wieprzowa z cebulą 31 zł
ziemniakami gotowanymi i ogórkiem kiszonym
Polędwiczki wieprzowe 54 zł
Grillowana polędwiczka wieprzowa zapiekana w cieście francuskim z sosie borowikowym, ziemniakami zapiekanymi, kapustą zasmażaną lub fasolka w bekonie
Placek ziemniaczany z gulaszem 47 zł
Gulasz z szynki wieprzowej duszonej z cebulą, pieczarkami i papryką podany w tradycyjnym placku ziemniaczanym z zestawem surówek
Filet z piersi kurczaka 42 zł
Podany z ćwiartkami zapiekanych ziemniaków i bukietem sałat z sosem winegret
Stek z polędwicy wołowej 96 zł
Grillowana polędwica wołowa marynowana w czerwonym winie z sosem z zielonego pieprzu z gotowanymi warzywami i opiekanymi ziemniakami
Poliki wołowe 63 zł
Duszone poliki wołowe podane z kaszą pęczak i duszoną modrą kapustą