Złoty Widelec jest nasz!

Skosztuj zwycięskich  dań przygotowanych przez Naszego Szefa Kuchni!


Szef Kuchni Restauracji PLAN poleca:


Carpaccio z wędzonej gęsi 18 zł

z chutney wiśniowym i oliwą truflową


Krem z kasztanów 15 zł

z kwaśną śmietaną i grzanką serową


Krem z pieczonych buraków 12 zł

z imbirem i tartym wędzonym serem


Konfitowane udo z gęsi 41 zł

z kaszotto borowikowym i sosem z doadatkiem suszonej śliwki i brandy


Filet z Kurka czerwonego (ryba morska) 40 zł

ze smażonym ryżem, kolendrą i surówką z kapusty kiszonej z ananasem


Jabłka duszone z żurawiną i czerwonym winem 11 zł

zapiekane pod kruszonką z gałką lodów bakaliowych i sosem waniliowym


Korzystanie z tej witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Zmiany warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do plików cookies można dokonać w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na temat polityki prywatności.