DANIA GŁÓWNE
Pieczona pierś z kaczki 48 zł
podana z purre ziemniaczanym, karmelizowanymi buraczkami, pieczonym jabłkiem z żurawiną i sosem pomarańczowym
Kotlet schabowy 34 zł
z gotowanymi ziemniakami i bukietem surówek
De volaille 35 zł
z frytkami i zestawem surówek
Wątróbka wieprzowa z cebulą 27 zł
ziemniakami gotowanymi i ogórkiem kiszonym
Polędwiczki wieprzowe 45 zł
Grillowana polędwiczka wieprzowa zapiekana w cieście francuskim z sosie borowikowym, ziemniakami zapiekanymi, kapustą zasmażaną lub fasolka w bekonie
Placek ziemniaczany z gulaszem 40 zł
Gulasz z szynki wieprzowej duszonej z cebulą, pieczarkami i papryką podany w tradycyjnym placku ziemniaczanym z zestawem surówek
Filet z piersi kurczaka 35 zł
Podany z ćwiartkami zapiekanych ziemniaków i bukietem sałat z sosem winegret
Stek z polędwicy wołowej 79 zł
Grillowana polędwica wołowa marynowana w czerwonym winie z sosem z zielonego pieprzu z gotowanymi warzywami i opiekanymi ziemniakami
Poliki wołowe 54 zł
Duszone poliki wołowe podane z kaszą pęczak i duszoną modrą kapustą